Om oss

Arne Dufva Förvaltning är ett familjeföretag som ägt och förvaltat bostäder och lokaler i över 40 år.
Beståndet består av drygt 400 lägenheter i Stockholms södra närförorter.

Våra områden:

Hägerstensåsen – Hägerstensåsen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Solberga, och Västertorp. Stadsdelen är belägen på en ås, stora delar av området ligger mer än 50 meter över havet.

Västertorp – Västertorp är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun som ingår i Hägersten-Älvsjö stadsdelsområde. Västertorp gränsar till Fruängen, Hägerstensåsen, Mälarhöjden och Hägersten.

Bandhagen – Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby.

Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Bebyggelsen är typisk för sin tid och ett bra exempel för folkhemsarkitekturen. 

Hammarby/björkhagen – Björkhagen är en stadsdel i Skarpnäcks stadsdelsområde i Söderort i Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp, Hammarbyhöjden, Södra Hammarbyhamnen samt till Sickla strand och Nackareservatet i Nacka kommun.

Örby – Örby är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, belägen ca 5 km söder om Gamla stan och ca 3,6 km från Skanstull. Den gränsar till stadsdelarna Bandhagen, Stureby, Älvsjö, Örby slott, Högdalen och Hagsätra. Örby avgränas i nordväst av Huddingevägen, i nordöst av Örbyleden, i sydöst av Skebokvarnsvägen och i sydväst av Magelungsvägen.